WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT ESPACE III 2.2 D 114PK
Bouwjaar 11-1997 - 01-2000

ABS sensoren RENAULT ESPACE III (JE0_) 2.2 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT ESPACE III (JE0_) 2.2 D

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.