WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LAGUNA Coupé 2.0 dCi GT 178PK
Bouwjaar 09-2008 - 12-2015

ABS sensoren RENAULT LAGUNA Coupé (DT0/1) 2.0 dCi GT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENBUICKLOTUSDACIAKIALAMBORGHINI. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT LAGUNA Coupé (DT0/1) 2.0 dCi GT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT LAGUNA Coupé (DT0/1)

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.