WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LAGUNA Coupé 2.0 GT 204PK
Bouwjaar 09-2008 - 12-2015

ABS sensoren RENAULT LAGUNA Coupé (DT0/1) 2.0 GT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT LAGUNA Coupé (DT0/1) 2.0 GT

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

APK-afkeur van ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT LAGUNA Coupé (DT0/1).

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.