100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LAGUNA I 1.8 94PK
Bouwjaar 06-1995 - 02-2001

ABS sensoren RENAULT LAGUNA I (B56_, 556_) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT LAGUNA I (B56_, 556_) 1.8

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARKIAISUZU. Elke RENAULT LAGUNA I (B56_, 556_) heeft een eigen VIN-nummer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.