WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LAGUNA I 2.0 114PK
Bouwjaar 06-1995 - 02-2001

ABS sensoren RENAULT LAGUNA I (B56_, 556_) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw RENAULT LAGUNA I
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30315
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
tot bouwjaar: 01.97
Voertuigtype: B56N
Lengte: 580 mm
Gewicht: 0,08 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
58% Korting
112,82
268,62
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Elke RENAULT LAGUNA I (B56_, 556_) 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT LAGUNA I (B56_, 556_) past. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOMERCEDES-BENZCHRYSLER. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.