100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER I Bestelwagen 2.4 D 72PK
Bouwjaar 09-1986 - 12-1992

ABS sensoren RENAULT MASTER I Bestelwagen (T__) 2.4 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de RENAULT MASTER I Bestelwagen (T__) 2.4 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MASTER I Bestelwagen (T__) past.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.