100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.0 82PK
Bouwjaar 11-1989 - 07-1993

ABS sensoren RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis (P__) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis (P__) 2.0 past. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis (P__)

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.