100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE I 1.9 D 94PK
Bouwjaar 04-1996 - 02-2001

ABS sensoren RENAULT MEGANE I (BA0/1_) 1.9 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSSAABFIATIVECOLINCOLNINFINITI. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT MEGANE I (BA0/1_) 1.9 D.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT MEGANE I (BA0/1_)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.