WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE I 1.9 DTi 82PK
Bouwjaar 02-2000 - 09-2000

ABS sensoren RENAULT MEGANE I (BA0/1_) 1.9 DTi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT MEGANE I (BA0/1_) 1.9 DTi. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGFORDDAEWOOSAAB. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT MEGANE I (BA0/1_)

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto.