WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Sedan 1.6 102PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wij controleren altijd bij de RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_) 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSPONTIACISUZU. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.