WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE III Coupé 1.4 TCe 131PK
Bouwjaar 04-2009 - heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Coupé (DZ0/1_) 1.4 TCe

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT MEGANE III Coupé (DZ0/1_) 1.4 TCe

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Elke RENAULT MEGANE III Coupé (DZ0/1_) heeft een eigen VIN-nummer.