100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE III Coupé 1.6 16V 101PK
Bouwjaar 11-2008 - heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Coupé (DZ0/1_) 1.6 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de RENAULT MEGANE III Coupé (DZ0/1_) 1.6 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MEGANE III Coupé (DZ0/1_) past. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.