100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE III Coupé 2.0 dCi 160PK
Bouwjaar 04-2009 - heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Coupé (DZ0/1_) 2.0 dCi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke RENAULT MEGANE III Coupé (DZ0/1_) 2.0 dCi heeft een eigen VIN-nummer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT MEGANE III Coupé (DZ0/1_)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.