WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE III Hatchback 1.6 16V 101PK
Bouwjaar 11-2008 - heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Hatchback (BZ0/1_) 1.6 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT MEGANE III Hatchback (BZ0/1_) 1.6 16V

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MEGANE III Hatchback (BZ0/1_) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVAUDIOLDSMOBILEJEEP. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.