WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE III Hatchback 2.0 CVT 140PK
Bouwjaar 02-2009 - heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Hatchback (BZ0/1_) 2.0 CVT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT MEGANE III Hatchback (BZ0/1_) 2.0 CVT

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHINFINITILADABMW. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT MEGANE III Hatchback (BZ0/1_) komen. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.