WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT RAPID Bestelwagen 1.4 73PK
Bouwjaar 09-1991 - 08-1993

ABS sensoren RENAULT RAPID Bestelwagen (F40_, G40_) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARILAND ROVERBEDFORD. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT RAPID Bestelwagen (F40_, G40_) 1.4

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT RAPID Bestelwagen (F40_, G40_). Gietijzer komt minder veel voor als component.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.