100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SAFRANE I 3.0 170PK
Bouwjaar 02-1993 - 06-1996

ABS sensoren RENAULT SAFRANE I (B54_) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT SAFRANE I (B54_) 3.0

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT SAFRANE I (B54_). Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBEDFORDMERCEDES-BENZ. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.