WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SUPER 5 1.1 48PK
Bouwjaar 10-1989 - 12-1990

ABS sensoren RENAULT SUPER 5 (B/C40_) 1.1

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTLADAJAGUARMINI. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT SUPER 5 (B/C40_) 1.1

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT SUPER 5 (B/C40_). De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.