WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SUPER 5 1.6 D 54PK
Bouwjaar 04-1985 - 12-1990

ABS sensoren RENAULT SUPER 5 (B/C40_) 1.6 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe veren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT SUPER 5 (B/C40_) 1.6 D komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT SUPER 5 (B/C40_)

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..