WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SUPER 5 1.7 90PK
Bouwjaar 09-1988 - 09-1990

ABS sensoren RENAULT SUPER 5 (B/C40_) 1.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIADAFLDVMERCEDES-BENZHONDA. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT SUPER 5 (B/C40_) 1.7

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Wij controleren altijd bij de RENAULT SUPER 5 (B/C40_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

APK-afkeur van ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.