WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Bestelwagen 2.0 79PK
Bouwjaar 07-1980 - 04-1985

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bestelwagen (T1, T3, T4, T2) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT TRAFIC Bestelwagen (T1, T3, T4, T2) 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT TRAFIC Bestelwagen (T1, T3, T4, T2)

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSDAIHATSUALFA ROMEOSSANGYONG. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.