WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Bestelwagen 2.1 D 58PK
Bouwjaar 05-1986 - 02-1989

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bestelwagen (T1, T3, T4, T2) 2.1 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT TRAFIC Bestelwagen (T1, T3, T4, T2) 2.1 D

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT TRAFIC Bestelwagen (T1, T3, T4, T2), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto.