100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Bus 2.1 D 4x4 58PK
Bouwjaar 05-1985 - 02-1989

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bus (T5, T6, T7) 2.1 D 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT TRAFIC Bus (T5, T6, T7) 2.1 D 4x4

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAMAZDALAND ROVERDAIHATSUJAGUAR.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT TRAFIC Bus (T5, T6, T7). De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past.