WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D 58PK
Bouwjaar 07-1980 - 04-1985

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (P6) 2.1 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (P6) 2.1 D heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLEXUSRENAULT. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (P6)

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.