WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D 4x4 58PK
Bouwjaar 05-1985 - 02-1989

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (P6) 2.1 D 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (P6) 2.1 D 4x4

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.