WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D 64PK
Bouwjaar 09-1994 - 04-1998

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) 2.1 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) 2.1 D

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) past. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.