WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.2 101PK
Bouwjaar 09-1994 - 04-1998

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) 2.2

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) 2.2

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZDODGELADAALFA ROMEOSAABSMART. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij controleren altijd bij de RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.