WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D 76PK
Bouwjaar 03-1989 - 08-1994

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) 2.5 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) past.

APK-afkeur van ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSPEUGEOTRENAULTMITSUBISHIFERRARISUBARU. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.