WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D 4x4 76PK
Bouwjaar 03-1989 - 08-1994

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) 2.5 D 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) 2.5 D 4x4

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij controleren altijd bij de RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (PXX) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.