WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT VEL SATIS 2.0 Turbo 147PK
Bouwjaar 04-2005 - heden

ABS sensoren RENAULT VEL SATIS (BJ0_) 2.0 Turbo

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT VEL SATIS (BJ0_) 2.0 Turbo

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe veren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAINFINITIDODGE. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.