WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT VEL SATIS 3.5 231PK
Bouwjaar 10-2004 - heden

ABS sensoren RENAULT VEL SATIS (BJ0_) 3.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT VEL SATIS (BJ0_) 3.5. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

APK-afkeur van ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT VEL SATIS (BJ0_) komen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINILAMBORGHININISSANISUZU. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.