ABS sensoren SAAB

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vieze ABS-sensoren op uw SAAB

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

De werking van een ABS-sensor

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Bekijk ook alle saab abs sensoren op RemOnderdelen.nl