100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9-3 2.0 t BioPower 197PK
Bouwjaar 06-2007 - 02-2015

ABS sensoren SAAB 9-3 (YS3F, E79, D79, D75) 2.0 t BioPower

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIHYUNDAIGMCLINCOLNFIAT. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SAAB 9-3 (YS3F, E79, D79, D75) 2.0 t BioPower past. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Vieze ABS-sensoren op uw SAAB 9-3 (YS3F, E79, D79, D75)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SAAB. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.