WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9-5 2.3 Turbo 256PK
Bouwjaar 04-2008 - 12-2009

ABS sensoren SAAB 9-5 (YS3E) 2.3 Turbo

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SAAB 9-5 (YS3E) 2.3 Turbo

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SAAB 9-5 (YS3E) komen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTCADILLACMERCEDES-BENZKIA. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.