100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9000 Hatchback 2.0 16v 195PK
Bouwjaar 09-1989 - 01-1990

ABS sensoren SAAB 9000 Hatchback 2.0 16v

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERCADILLACSMARTNISSANLOTUS.

Vieze ABS-sensoren op uw SAAB 9000 Hatchback 2.0 16v

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SAAB 9000 Hatchback. Wij controleren altijd bij de SAAB dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637