WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9000 Hatchback 2.0 135PK
Bouwjaar 10-1988 - 01-1990

ABS sensoren SAAB 9000 Hatchback 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Elke SAAB 9000 Hatchback 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw SAAB 9000 Hatchback

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SAAB, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.