WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9000 2.0 135PK
Bouwjaar 10-1988 - 08-1990

ABS sensoren SAAB 9000 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Elke SAAB 9000 2.0 heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw SAAB 9000

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.