WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9000 2.3 150PK
Bouwjaar 10-1989 - 01-1992

ABS sensoren SAAB 9000 2.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SAAB 9000 2.3

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SAAB 9000, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SAAB. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTVW VOLKSWAGENLEXUSFIAT. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.