WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 1.6 98PK
Bouwjaar 09-1975 - 08-1976

ABS sensoren SEAT 124 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw SEAT 124 1.6

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT 124 past. Elke SEAT heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSCADILLACDAF. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS