WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 1.8 118PK
Bouwjaar 09-1975 - 10-1980

ABS sensoren SEAT 124 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT 124 1.8 past. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke SEAT 124 heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Vieze ABS-sensoren op uw SEAT

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.