100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 2.0 116PK
Bouwjaar 04-1979 - 10-1980

ABS sensoren SEAT 124 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT 124 2.0. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKJAGUARBMWMAZDASKODA. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT 124 komen.

Vieze ABS-sensoren op uw SEAT

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.