100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 850 0.9 52PK
Bouwjaar 07-1970 - 10-1975

ABS sensoren SEAT 850 0.9

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SEAT 850 0.9, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Elke SEAT 850 heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Vieze ABS-sensoren op uw SEAT

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.