WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT IBIZA IV 1.9 TDI 105PK
Bouwjaar 03-2008 - 06-2010

ABS sensoren SEAT IBIZA IV (6J5, 6P1) 1.9 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SEAT IBIZA IV (6J5, 6P1) 1.9 TDI

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT IBIZA IV (6J5, 6P1). Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij controleren altijd bij de SEAT dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.