WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE 1.2 70PK
Bouwjaar 07-2008 - 05-2015

ABS sensoren SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE (6J1, 6P5) 1.2

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE (6J1, 6P5) 1.2 past. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE (6J1, 6P5) komen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Vieze ABS-sensoren op uw SEAT

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTFIATVW VOLKSWAGEN.