100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE 1.4 TDI 80PK
Bouwjaar 07-2008 - 06-2010

ABS sensoren SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE (6J1, 6P5) 1.4 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE (6J1, 6P5) 1.4 TDI

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE (6J1, 6P5). Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Elke SEAT heeft een eigen VIN-nummer. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.