WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT TOLEDO III 2.0 TDI 136PK
Bouwjaar 09-2004 - 05-2009

ABS sensoren SEAT TOLEDO III (5P2) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT TOLEDO III (5P2) 2.0 TDI past. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw SEAT TOLEDO III (5P2)

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT.