ABS sensoren SKODA

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vieze ABS-sensoren op uw SKODA

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Bekijk ook alle skoda abs sensoren op RemOnderdelen.nl