WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA FABIA II Combi 1.2 60PK
Bouwjaar 10-2007 - 11-2014

ABS sensoren SKODA FABIA II Combi (545) 1.2

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vieze ABS-sensoren op uw SKODA FABIA II Combi (545) 1.2

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA FABIA II Combi (545). Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.