WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA FAVORIT Pick-up 1.3 63PK
Bouwjaar 06-1992 - 09-1993

ABS sensoren SKODA FAVORIT Pick-up (787) 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw SKODA FAVORIT Pick-up (787) 1.3

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA FAVORIT Pick-up (787) past. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA.