WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA II 1.6 MultiFuel 102PK
Bouwjaar 01-2008 - 06-2013

ABS sensoren SKODA OCTAVIA II (1Z3) 1.6 MultiFuel

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SKODA OCTAVIA II (1Z3) 1.6 MultiFuel

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA OCTAVIA II (1Z3). De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIACHEVROLETJAGUARFIAT.